Kinderspeeldag op winkelcentrum De Batau

De grootste Jungle Run van Nederland staat op 24 september aanstaande op Winkelcentrum de Batau in Nieuwegein noord. Met deze mega hindernisbaan kunnen de kinderen nu nog ‘langer’ avontuur beleven. De hindernisbaan is maar liefst 25 meter lang. De attractie is voorzien van zeer exclusieve decoratie in jungle stijl. Ook kunnen de kinderen van 6 t/m10 jaar in een echte kart met motor rijden.

Met een snelheid van c.a. 15 km/u kunnen zij op het circuit van ruim 150 m² hun rijvaardigheid beoefenen. In schminkstand worden kinderen omgetoverd tot wat ze maar willen. Draken, heksen, prinsessen, noem maar op. En in het smikkel paleisje worden de lekkerste suikerspinnen gemaakt en gratis uitgedeeld.

Op het springkussen kunnen de kinderen naar hartenlust springen. Alle attracties zijn natuurlijk gratis te gebruiken. Dit allemaal, geheel kosteloos op 24 september aanstaande op winkelcentrum De Batau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!