Kinderopvang bij Pinkeltje

Pinkeltje verzorgt 2 dagdelen per week de opvang van peuters van 18 maanden tot 2 en een half jaar, soms met een uitloop naar 3 jaar in geval van wachtlijsten bij de peuterspeelzalen. De dinsdag en de vrijdag zijn bij menig ouder al bekend. Maar

Pinkeltje wil uitbreiden met opvang op de donderdag op dezelfde tijden van 08.45 uur tot 11.15 uur. Pinkeltje is uitermate geschikt voor de eerste kennismaking van uw kind met het sociale leven van het omgaan met andere kinderen in een groep.

De dinsdag en later ook de donderdag zijn uitermate geschikt voor het laten wennen van uw kind bij een kinderopvang, ook voor de ouder creeert het een kans iets op zichzelf te doen. Op vrijdag is het kindercafe waarbij u ook de mogelijkheid heeft om samen met anderen van gedachten te wisselen wat betreft opvoeding, moeilijkheden of het plezier dat u aan uw kind beleeft te delen. De kosten bedragen € 1.35 per ochtend.

Een ieder die er voor voelt in zo ’n omgeving vrijwilliger te zijn is van harte welkom, zodat wij binnen afzienbare tijd met een dag uit kunnen breiden. Ook als u als reserve wilt dienen, stellen wij dat op prijs. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met het buurthuis De Bongerd aan de Moerbeigaarde, het telefoonnummer is: 030 – 60 398 08.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!