Kinderlokker actief in Nieuwegein

In de wijk Zuilenstein is een kinderlokker actief. Leerlingen van de basisscholen De Veldrakker, de Prinses Margriet en de Lucas Batau kregen dit vanmiddag per brief te horen.

De directies in de brief: ‘Graag willen wij u informeren over het volgende. In de wijk Zuilenstein zijn er signalen dat er een kinderlokker in deze wijk actief is. Ouders van deze kinderen hebben contact opgenomen met de politie. Wij willen voorkomen dat er onrust ontstaat in onze wijk maar vinden het daarnaast wel onze plicht als school u hierover te informeren. Bij vragen en/of verdachte situaties kunt u het beste contact opnemen met de politie Nieuwegein.’ De politie laat onze redactie weten dat er een schennispleger actief was in de wijk deze week, maar zou het niet direct een kinderlokker willen noemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren