Kinderen Lucasschool Galecop houden Carnavalsoptocht

Op vrijdag 9 februari aanstaande houden de kinderen van de Lucasschool Galecop een carnavals optocht door de wijk. De optocht begint om 09.00 uur. Eerder deze week was de proclamatie van Prinses Daphne! ‘Met haar als prinses wordt het carnaval op zijn best. En met de “tent” helemaal vol zorgde zij met haar gevolg voor de grootste lol!’ aldus de school. Na de optocht zal er gedanst en gefeest worden vin de aula.

De route is als volgt: linksaf de Aert de Gelderhage uit, rechtsaf richting Galecopperlaan, rechtsaf Jan van Scorelhage, bij de rotonde rechtsaf de Rembrandthage, Galecopperdijk over, Rembrandthage, voor de koe rechtsaf de Frans Halshage, rechtsaf Adriaen van Ostadehage, aan het eind van de Ostadehage de dijk over richting Julianaschool, rechtsaf Aert de Gelderhage weer op richting de school.

Prinses Daphne

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren