Kinderdagcentrum KidzTower voortgezet door Reinaerde

Reinaerde gaat de dienstverlening van het Nieuwegeinse kinderdagcentrum KidzTower voortzetten. De Nederlandse zorgautoriteit heeft daar dinsdag toestemming voor verleend. Ouders en medewerkers zijn daarover vandaag geïnformeerd. De vertrouwde medewerkers blijven er werken, vanuit hetzelfde gebouw. Ouders en medewerkers gaven eerder aan dat ze het fijn vinden dat Reinaerde de continuïteit waarborgt.

Met het voortzetten van KidzTower door Reinaerde vervalt de aanwijzing van Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft aangegeven dat er nog een aantal punten moet worden verbeterd. Reinaerde gaat die verbeteringen doorvoeren. De inspectie heeft aangegeven dat ze daar vertrouwen in heeft.

Het kinderdagcentrum draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking. De dienstverlening bestaat uit dagbehandeling en naschoolse opvang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren