Kinderconcert van Elly en Rikkert

De Oecumenische Werkgroep Galecop geeft namens de Protestantse Gemeente Nieuwegein Noord en de R.K. Taborparochie met diverse activiteiten het "Omzien naar elkaar" gestalte. In de wijk Galecop zijn zij ook actief. Het Eetcafé in De Boog is daarvan een voorbeeld.Op zondag 14 augustus van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Oecumenische Werkgroep Galecop in het Amfitheater Galecop een openluchtevenement met als thema Showbizz, waarmee wordt aangehaakt bij het thema van de kindervakantieweek van 8 t/m 12 augustus. Een kinderconcert van Elly en Rikkert vormt de hoofdmoot van het programma. In hun Nederlandstalige liedjes klinkt de betrokkenheid bij de maatschappij door. Het concert is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar alle leeftijden kunnen ervan genieten.
Tussen de beide delen van het concert zal Kirsten Wuijster – wijkpastor in Galecop – kort spreken.  De toegang is gratis en voor limonade voor de kinderen wordt gezorgd. Het amfitheater is te vinden in het park langs de A2; de ingang is aan het pad tussen de Maurice Roelantshove en de Lucas van Leydenhage.Wie minder goed ter been is of niet in het gras wil zitten kan een tuinstoel of kussentje meenemen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de grote zaal van buurthuis De Boog. Meer informatie bij Bert Boer, tel. 06 2095 9281.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren