Kindercentrum Minimuzikantjes gevestigd in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Vanaf 1 februari 2018 is Jennie de Weerd met haar bedrijf Kindercentrum MiniMuzikantjes onder dak in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Het Kindercentrum MiniMuzikantjes is een nieuw bedrijf in Nieuwegein en helpt kinderen om lekker in hun vel te zitten.

Jennie de Weerd

Elke vrijdagmiddag zijn er muziek- & theaterlessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Bij deze lessen draait het niet om presteren, maar om enthousiasme en gezelligheid. Het Kindercentrum biedt eveneens individuele begeleiding aan kinderen en ouders. Kinderen die bijvoorbeeld kampen met een negatief zelfbeeld, faalangst, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, een ontwikkelingsachterstand zoals Autisme (ASS), ADHD, ADD kunnen goed terecht.

Kindertraining Nieuwegein: Groepstraining voor kinderen en tieners Het Kindercentrum geeft groepstrainingen aan kinderen en tieners. De groepstrainingen van het Kindercentrum zijn ondergebracht onder de naam: Kindertraining Nieuwegein. Binnen Kindertraining Nieuwegein wordt met vier vrouwen (waaronder Jennie) gebouwd aan het zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, zelfbewustzijn en weerbaarheid van kinderen en tieners. De trainingen zijn er op gericht dat kinderen en tieners zichzelf mogen laten zien, zichzelf mogen uiten, op een respectvolle manier voor zichzelf kunnen opkomen en emotioneel lekker in hun vel zitten.

Jennie de Weerd is pedagoog en eigenaar van Kindercentrum MiniMuzikantjes. “Ik zie het als een persoonlijke missie om met mijn inlevende en positieve instelling verandering en ontwikkeling te bevorderen bij kinderen, hen te laten vertrouwen op hun eigen kwaliteiten, dagelijkse gevoelens toe te laten en tevreden te zijn met zichzelf. Om ze hierdoor te laten stralen en hen gelukkig te zien! De uitspraak: “We kunnen niet van alle kinderen sterren maken, we kunnen ze wel allemaal op hun eigen wijze laten schitteren”, past bij mij en raakt mijn visie! Ik ben blij dat ik het Kindercentrum in het Dorpshuis Fort Vreeswijk kan uitbouwen. Een mooie plek, goede sfeer en goede samenwerkingsmogelijkheden zijn daarbij belangrijk. Het mooie podium is leuk voor de kinderen om een aantal keer per jaar een optreden te verzorgen.”

 

Joke Schrijvers tekent namens het Dorpshuis Fort Vreeswijk het contract met de nieuwe huurder 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk