Kindercarnaval in Wijkhuis De Steeg

Op zondag 4 februari van 13.30 uur tot 17.00 uur, is het weer de hoogste tijd voor het grote kindercarnaval in Wijkhuis De Steeg Afgelopen jaar was het een enorm feest. De succesformule is onveranderd gebleven. Dat betekent dat de gehele hofhouding van Carnavalsvereniging De Kolderkoppen uit Nieuwegein aanwezig zullen zijn. De dames van de dansgarde zetten uiteraard hun beste beentje weer voor. Ook ballonnenclown Dito is van de partij en DJ Barry zorgt voor vrolijke muziek.

Wil je graag in de prijzen vallen? Hofdame Wilma en adjudant André reiken prijzen uit voor het mooiste kostuum, zowel bij de jongens als bij de meisjes. Wilma reikt ook onderscheidingen uit aan kinderen die de afgelopen tijd een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dit kan een schoolprestatie zijn, maar ook bijvoorbeeld het helpen van een vriend(in), volwassene of een dier. Komt uw kind hiervoor in aanmerking? Stuur dan een e-mail naar: pr.bianca@wijkhuisdesteeg.nl; inclusief de vermelding van de prestatie.

De toegang is gratis. Kortingskaarten voor vijf consumpties (fris en chips) à € 3,50 zijn tijdens het kindercarnaval verkrijgbaar aan de bar van Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg. Aanmelden voor het kindercarnaval is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren