Katern

Kinderactiviteiten Meivakantie

Van dinsdag 3 t/m donderdag 12 mei aanstaande zijn er weer volop kinderactiviteiten in het Natuurkwartier in Park Oudegein. Zo kunnen de kinderen op dinsdag 3 mei en donderdag 12 mei lekker spelen met zand en water spelen tijdens de activiteit ‘Strandspelen.’ Maak je eigen bouwwerk op het strand in het Natuurkwartier. Met schepjes, takjes, steentjes en andere dingen die je in de omgeving vindt kun je mooie zandkastelen of andere bouwwerken maken.

Natuurkwartierjes in het bos op woensdag 11 en vrijdag 13 mei. Maak je eigen natuurschilderij, speur naar vogels met de superspeurderskaart of maak heksensoep. Raad welke dieren in het bos wonen en andere spelen.

Op woensdag 4 mei en dinsdag 10 mei is het bewegen geblazen in het Natuurkwartier. Kom lekker buiten bewegen en sporten in het Natuurkwartier. Ze gaan verschillende soorten spelen doen zoals; levend stratego, verstop-, tik- en renspelen.

Voor het begeleiden van deze activiteiten in de schoolvakanties zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Tijdsbesteding: een tot meerdere middagen per jaar. Ook als u in deze vakantie mee wilt helpen bent u van harte welkom. Als u als vrijwilliger zelf kinderen heeft, kunt u ze meenemen naar de activiteit. neem voor meer informatie contact op met: Grietje van der Hoek, (030)607 18 22 of g.vanderhoek@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren