Kim Houtzager opent haar eigen studio

Zondagmiddag 16 november j.l. vond de officiële opening van Kim Houtzagers Studio Keep In Mind plaats. Voor De Digitale Stad Nieuwegein maakt Kim wekelijks een strip waarin een van de vele characters van Kim’s hand een blik werpt op een actueel Nieuwegeins gebeuren. Kim werkt voornamelijk in de Japanse Manga-stijl, hoewel ze daar ook invloeden uit ándere stijlen in doorvoert. Zou men op basis van de relatief eenvoudig uitziende strip op pen.nl vermoeden dat het gehele oeuvre van Kim een soortgelijke ‘eenvoud’ zou uitstralen dan is het zeer de moeite waard om haar in haar studio eens een bezoek te brengen om vervolgens verrast te worden met een uitgebreide collectie kunstwerken op veel verschillende materialen en in veel verschillende formaten.

Daarnaast geeft Kim cursussen in Manga tekenen. De meest voor de hand liggende manier om vanuit pen.nl Kim te bereiken, is door naar haar site te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren