Kilimandjaro beklimmen voor Rundu

Noor Blaas (18) en vader Jeroen Blaas gaan de hoogste berg van Afrika beklimmen en hopen op 24 juni de top te bereiken. Noor doet nu eindexamen op het Anna van Rijncollege dat een vriendschapsband heeft met Rundu Secondary School in Rundu de zusterstad van Nieuwegein in Namibië.

Noor en haar vader willen zich laten sponsoren voor het jongerenproject Disability on the Move in Rundu. In dit project werken lichamelijk gehandicapte jongeren samen in een koekjesbakkerij. Zij werken nu in een beschikbare autogarage bij een woonhuis maar willen dolgraag een verkooppunt openen op een centrale plek in Rundu.

Bij zijn afscheid als burgemeester van Nieuwegein heeft Cor de Vos aan dit project de afscheidsgiften besteed. Wil je dit sponsoren dan kan dat met elk gewenst bedrag door overmaking op IBAN rekening NL 49 INGB 0007 6630 11 van Werkgroep Rundu onder vermelding van Kilimandjaro. Noor en Jeroen vertrekken op 17 juni en komen 1 juli weer thuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren