KiKa Saté Sunday in Vreeswijk

Ook in 2022 organiseren Team ‘KiKa Nieuwegein’ met Eric, Tonie en Tiny weer een leuke actie nu het kan en weer mag! Een deel van de opbrengsten van de ‘KiKa Saté Sunday’ gaan zoals gebruikelijk weer naar het goede doel. Dit in samenwerking met Restaurant ‘The Good Food’ in Vreeswijk. The Good Food is een streetfood restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke Aziatische wereldse gerechten! Restaurant ‘The Good Food is gevestigd aan de Dorpsstraat 35 in Vreeswijk.

Op zondag 3 juli en op zondag 4 september aanstaande staan deze KiKa zondagen gepland! Uiteraard wordt een KiKa loterij gehouden met prijzen beschikbaar gesteld door een aantal ondernemers uit Vreeswijk! Zo werkt Architectenbureau Blonk en Heuvelink (uiteraard uit Nieuwegein) belangeloos mee met de loterij! 25% van de saté opbrengsten komt ten goede van KiKa.

Loten zijn verkrijgbaar bij the GoodFood op zondag 03 juli en op zaterdag 03 september. Op zaterdag 03 september zullen bij ‘The GoodFood’ een aantal kinderactiviteiten plaats vinden en kunnen ook loten worden gekocht! De winnende loten worden gepubliceerd op de website van The GoodFood.

Team ‘KiKa Nieuwegein’ zet zich al 10 jaar in voor KiKa. Met het lopen van marathons en het organiseren van leuke activiteiten hebben zij al vele tienduizenden euro’s voor KiKa opgehaald. Geld voor onderzoek en uiteraard om kinderen met kanker meer kans op genezing te bieden. Voor reserveren en meer informatie kijk dan op de website van ‘The Good Food.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren