KIKA Saté Sunday: ‘Een mooie promotie voor Vreeswijk’

Voor de derde keer op rij werd afgelopen zondag de ‘Saté Sunday’ gehouden in Vreeswijk voor Kika. Drie zondagen op rij bleek de ‘Saté Sunday’ succesvol te zijn voor Kika in restaurant The Good Food.

De eerste zondag was overweldigend, de tweede zondag was het erg druk en afgelopen zondag waren er meer dan 60 reserveringen! Jan The en zijn crew hebben dit concept goed uitgewerkt tijdens de afgelopen zondagen. Jan The en zijn crew hebben alles aan gedaan om het een en ander goed te laten verlopen.

‘Veel mensen dragen Kika een warm hart toe, dit merkten wij aan de verkoop van de loten. Maar ook hoorden wij van de gasten dat de combinatie ‘lekker eten’ en het goede doel Kika een reden was om af te reizen naar Vreeswijk’ aldus Eric Martherus, een van de organisatoren.

Door het ruime netwerk van Eric Martherus, Tonie Smits en Tiny Boeren, waren het niet alleen Nieuwegeiners die bij The Good Food kwamen eten. Sommige gasten moesten ruim 2 uur rijden! Eenmaal hier vergaapten zij zich aan het pittoreske Vreeswijk. ‘Een heerlijk vakantiegevoel’, ‘wat een mooi dorp’ en ‘het is alsof je op vakantie ben’ waren de meest gehoorde opmerkingen van gasten. Zo heeft het Kika team ook een steentje bijgedragen op het toeristisch vlak.

Ook de loterij, georganiseerd door Jan The en de Kika runners, was een groot succes! Uiteraard was dit niet mogelijk zonder de hulp van vele Vreeswijkse ondernemers. Bijna alle winkeliers van de Dorpsstraat en omstreken gaven een waardebon of een pakket. Het tekent de betrokkenheid en saamhorigheid van de ondernemers bij zulke acties. Het is immers ook een promotie van Vreeswijk, Nieuwegein. De uitslag van de loterij zal op de Facebook pagina’s van Eric, Tonie en Tiny bekend worden gemaakt.

Het Kika team Nieuwegein is uiterst tevreden over deze actie. De opbrengst voor Kika is ruim 800 euro. Bij de evaluatie van deze actie werden er weer nieuwe ideeën bedacht!!! Eric, Tonie en Tiny blijven onverhoord doorgaan met het bedenken van nieuwe acties voor Kika. Het Nieuwegeins Kika team weet dat geld nodig is voor onder meer onderzoek naar kinderkanker. Hierdoor stijgen de genezingskansen voor kinderen met kinderkanker.

Een woord van dank is op zijn plaats voor de vele gasten die geweest zijn en uiteraard ook de ondernemers en de winkeliers! In de eerste plaats dragen zij een warm hart toe aan het goede doel Kika en op de tweede plaats is dit een promotie voor Vreeswijk!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren