KiKa acties kunnen weer door het KiKa Team Nieuwegein

Jaarlijks worden er meer dan 5000 acties om geld op te halen georganiseerd voor KiKa. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen! Zo ook het Kika team uit Nieuwegein. De laatste actie was de paas actie in samenwerking met restaurant The GoodFood in Vreeswijk. Daarna is het stil geweest rondom Team Kika en The GoodFood door de corona perikelen.

Ondertussen is er contact gelegd tussen Team Kika Nieuwegein en een jeugdteam van v.v. Vreeswijk. Dit jeugdteam van v.v. Vreeswijk speelt komend seizoen met het KiKa logo op hun shirt en tussen het voetballen door gaan ze een paar KiKa acties voeren.

Op zondag 05 september 2021 organiseert restaurant The GoodFood in samenwerking met Team Kika Nieuwegein weer een populaire Kika Sate Sunday. ‘Gelukkig kan dat weer. Lekker sateetjes eten en ……er wordt weer een loterij georganiseerd. Met als hele grote prijs…..kaartjes voor de Formule 1!’ aldus Eric Martherus van team kika Nieuwegein. De opbrengst gaat natuurlijk naar KiKa! Dus let deze week goed op de website van thegoodfood-restaurant.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren