Kijken op de Prinses Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt op de vrijdagen 13 en 20 maart open dagen. Op vrijdag 13 maart zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken van 9.30 uur tot 11.00 uur van harte welkom op locatie Noord, Heemraadsweide 1-3. Op vrijdag 20 maart is de open dag op locatie Zuid aan de Aardbeigaarde 4-6.

De Margrietschool locatie Noord is te vinden tegenover winkelcentrum De Batau (Muntplein). De kenmerken van deze school zijn de kleine klassen, een prettige sfeer en veel aandacht voor de leerlingen. Locatie Zuid is te vinden aan de Aardbeigaarde. Deze school is de grootste school in Batau-Zuid. Het is een kindgerichte en actieve school. Samenwerking staat centraal op beide locaties.

Tijdens de open dag krijgen de bezoekers een rondleiding door de school. Daarna vertellen kinderen en de directie over de extra’s van de school; de kanjertraining, Engels en Anglia, de leerlingenraad en internationalisering.
Op de Margrietschool locatie Noord zijn 13 maart kinderen uit Noorwegen en Italië op bezoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren