Kijken op de Prinses Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt in maart open dagen. Op woensdag 5 maart zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken van 9.30 uur tot 11.00 uur van harte welkom op locatie Noord, Heemraadsweide 1-3. Op woensdag 12 maart is de open dag op locatie Zuid aan de Aardbeigaarde 4-6.

De Prinses Margrietschool locatie Noord is te vinden tegenover winkelcentrum De Batau (Muntplein). De kenmerken van deze school zijn de kleine klassen, een prettige sfeer en veel aandacht voor de leerlingen. Locatie Zuid is te vinden aan de Aardbeigaarde. Deze school is de grootste school in Batau-Zuid. Het is een kindgerichte en actieve school.

Tijdens de open dag geven leerlingen de bezoekers een rondleiding door de school. Daarna vertellen kinderen en de directie over de extra’s van de school; de kanjertraining, Engels en Anglia, de leerlingenraad en internationalisering.
Belangstellenden kunnen materialen en methoden bekijken en natuurlijk volop vragen stellen. Om een indruk te krijgen van de school kunnen de aanwezigen ook lessen bijwonen.

Mensen die niet kunnen komen, maar wel kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken, www.margrietschool.net of telefoon:030-6038005 (locatie Zuid) of 030-6033050 (locatie Noord).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren