KIJK & DOE Inloopochtend ZieZo

Op donderdag 16 januari zijn alle peuters en kleuters van harte welkom om samen met hun ouders kennis te maken met openbare basisschool ZieZo. Geheel in lijn met het motto van de school is er speciaal voor hen een KIJK en DOE ochtend van 09.30 uur tot 11.00 uur. De school is gevestigd aan de Lupinestraat 3 in Nieuwegein zuid.

Terwijl de kinderen de school ontdekken, krijgen ouders informatie over het totaalonderwijs van Ziezo. Zij zien hoe de leerlingen in projecten werken, waardoor alles wat zij leren meteen betekenis krijgt in de ‘echte’ wereld. Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen, bijvoorbeeld over praktische zaken zoals het continurooster. En terwijl de ouders een rondleiding krijgen in het splinternieuwe onderkomen van Ziezo, mogen de kinderen zich van 10:15 uur tot 11:00 uur nog even lekker uitleven met klimmen en klauteren in het speellokaal. Basisschool Ziezo – KIJK en DOE.

Ouders die niet kunnen op 16 januari of liever een privé-rondleiding krijgen, kunnen altijd een afspraak maken op 030-6018396. Kijk ook op de website voor meer informatie obs ZieZo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk