Kids Media Lab

Op woensdag 31 januari zijn er meteen twee leuke activiteiten te doen in de Media Makerspace van bibliotheek De tweede verdieping: tijdens de introductiecursus 3D-printen (9 t/m 14 jaar, 15.30 uur tot 17.00 uur)) maken kinderen kennis met de werking van een 3D-printer en ontwerpen ook hun allereerste 3D-project. Van robots tot eenhoorns en van LEGO tot armbanden, alles is mogelijk.

Het Kids Media Lab (9 t/m 12 jaar, 15.00 tot 16.30 uur) staat dit keer in het teken van Insta Stories. Altijd al willen Instagrammen als een pro? Na dit lab weten kinderen alles over filters, boomerangs, superzooms, rewinds en stop-motions. Een professionele fotograaf/cameraman laat de kids reporters bovendien zien hoe ze de perfecte opname maken voor Insta.

De deelname aan het Kids Media Lab is gratis. De kosten voor de cursus 3Dprinten zijn voor leden €5 en voor niet-leden €12,50 (Tip: word ter plekke lid voor slechts €5). Aanmelden voor één van de activiteiten? Mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘3D-printen 31.1’ of ‘Kids Media Lab
31.1’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk