Kids Heroes Festival op winkelcentrum Cityplaza

Op zaterdag 29 februari 2020 staat Cityplaza Nieuwegein weer in het teken van Kids Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV, uit de film óf van YouTube! Ontmoet Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer van StoryZOO en de helden Marshall & Chase van Paw Patrol. Je kunt ze aanraken, maar natuurlijk ook met ze op de foto.

En wie kent Elsa & Olaf van Frozen niet?! Nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen maar nu ook van dichtbij te bewonderen in Cityplaza. Trek je Frozen prinsessenjurk aan en vergeet Olaf niet te knuffelen!

Star Wars fans kunnen op de foto met Darth Vader en een echte Stormtrooper. Maar er is meer Star Wars! Stoere jongen en meisjes (en hun vaders) kunnen terecht op het Star Wars Event plein. Er zijn o.a. LEGO Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames en rekwisieten uit de film. Het Star Wars Event plein is van 11.00 uur tot 16.00 uur.

We sluiten af met Youtube held Milan Knol. Milan is één van de allereerste YouTubers van Nederland. Hij heeft momenteel ruim 1,3 miljoen volgers. In 2018 won hij samen met Jeremy Frieser, xLinkTijger en Gamemeneer nog de VEED award voor ‘Beste Gaming YouTuber’ met het kanaal DagelijksHaaDee dat inmiddels gewoon ‘Milan Knol’ heet. En je kent hem misschien als broer van die andere grote YouTuber Enzo Knol.

Ontmoet al je favoriete helden bij Kids Heroes Cityplaza op zaterdag 29 februari 2020! Bekijk hieronder het hele programma en houdt de Facebook pagina goed in de gaten.

Programma
11.00 tot 11.45 uur  | StoryZoo
12.00 tot 12.45 uur | Paw Patrol; Marshall & Chase
13.15 tot 14.00 uur | Frozen: Elsa & Olaf
14.30 tot 15.15 uur  | STAR WARS; Darth Vader & Stormtrooper
16.00 tot 17.00 uur | Youtube Hero Milan Knol

Youtube Hero / Meet & Greet?
Iedereen is van harte welkom tijdens Kids Heroes in winkelcentrum Cityplaza! De organisatie verwacht zaterdag 29 februari veel drukte in het winkelcentrum. Dat is natuurlijk gezellig, maar daarom zijn er ook een aantal regels om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

  • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld;
  • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand;
  • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren