‘Kids Art Club’ een succes!

Woensdagmiddag 18 oktober jl. hebben voor de eerste keer enkele leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein de ‘Kids Art Club’ georganiseerd. Tijdens deze workshop leren de ‘kids’ schilderen op doek onder deskundige begeleiding. Het mengen van kleuren staat hierbij centraal.

De organisatoren zijn zeer tevreden over de opkomst en het enthousiasme waarmee de kunstenaars in de dop aan de slag zijn gegaan. Ze zijn zelf erg gemotiveerd geraakt om ook in de komende vakanties van de kinderen en voor kinderfeestjes de ‘Kids Art Club’ te organiseren en op termijn een expositie van alle jeugdige ‘kunstwerken’.

Aanstaande vrijdag, 20 oktober, is er nog zo’n workshop. Er is plaats voor acht kinderen. De workshop is van 14.00 uur tot 16.30 uur in de galerie van het KCN aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas.

Het KCN vraagt een bijdrage van 10,- euro per kind. Dit bedrag is voor materiaal en versnaperingen. Opgeven kan door middel van een mailtje naar het secretariaat KCN: ledenkcn@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren