Kick-off ‘Gezonde jeugd, gezonde toekomst’

De gemeente Nieuwegein is sinds kort een JOGG-gemeente, een initiatief om kinderen in een gezonde omgeving te laten opgroeien. Dit mooie initiatief zal op dinsdag 1 maart aanstaande worden afgetrapt met een spetterende Kick-off van 10.00 uur tot 12.15 uur in Sport- en Evenementencomplex Merwestein met onder andere een dansclinic van Juvat Westendorp.

Juvat Westendorp

Aanmelden voor deze gratis activiteit kan op de website van SportID Nieuwegein. Let op! Vanwege de beperkingen door Corona kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen en geldt: vol = vol.

JOGG maakt de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder. JOGG wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland opgroeien in een gezonde leefomgeving met aandacht voor een gezonde leefstijl. De focus ligt op gezond eten, water drinken, genoeg bewegen en goed slapen. En daarmee beginnen we tijdens de Kick-off op 1 maart 2022. Van 10.00 uur tot 12.15 uur toveren we Sport- en Evenementencomplex om tot een feestlocatie.

Om hier met kinderen tussen 4 en 12 jaar te rennen, springen, dansen en een fruit party te houden. JOGG-ambassadeur Juvat Westendorp komt speciaal langs om aan de kinderen in Nieuwegein een dansclinic te geven. Daarnaast is er een uitdagend beweegparcours en is er een fruit party.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk