Kerstvakantie bij bibliotheek De tweede verdieping

Tijdens de kerstvakantie heeft bibliotheek De tweede verdieping verschillende leuke en spannende jeugdactiviteiten op het programma staan! Van voorleesfeestjes tot een lichtjesspeurtocht en een Open Lab vol filmtechnieken. Voor de kerst activiteiten is aanmelden niet nodig.

Voorleesfeestje
Kom donderdag 29 december 15:00 – 16:00 naar het Voorleesfeestje in de bibliotheek. Zak lekker weg in een zitzak en luister naar een winters verhaal. Na het voorlezen gaan we onze eigen lichtjes maken. Neem je eigen lichtje mee naar huis en naar de lichtjeswandeling door Park Oudegein op woensdag 4 januari.

Lichtjesroute door Park Oudegein
Op woensdag 4 januari start namelijk de lichtjesroute door Park Oudegein om 16:00 bij het bij het Natuurkwartier. Ga jij mee speuren in het donker? Lukt het je om alle nachtdieren te verzamelen? Na de route staat er bij het kampvuur een beker warme chocomelk voor je klaar en kan je luisteren naar een kampvuurmuzikant!

Winters voorleesfeestje
Donderdag 5 januari 15:00 – 16:00 is het tijd voor winters voorleesfeestje op Buurtplein Batau. Luister samen naar het verhaal van Het sneeuwvlokje of duik in Het grote kerstverhalen boek. Na het lezen gaan wij aan de slag met een leuke knutselactiviteit!

OpenLab
Kom op 7 januari tussen 14:00 – 16:00 langs bij het Open Lab in de bibliotheek. Experimenteer met green-screen technieken en maak je eigen unieke green-screen foto of video. Vlieg jij straks door de ruimte of ga je terug in de tijd en knuffel je met dinosaurussen? Of ga je liever aan de slag met stop-motion en maak je eigen minifilm?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk