Kerstmarkt op winkelcentrum De Batau

In de donkere dagen voor Kerstmis houdt de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Batau op zaterdag 14 december weer haar inmiddels traditionele Kerstmarkt met vele kramen. Ook de Kerstman vereert het winkelcentrum met een bezoek. Voor de kinderen is er veel te doen. Zo kunnen de allerkleinsten een rondje maken in een flitsende draaimolen en voor iedereen bestaat de mogelijkheid met een huifkar een rondje door de wijk te maken. Live muziek brengt de bezoekers al snel in kerststemming.

Tot slot worden op de braderie loten verkocht in het kader van de actie ‘Haal ’t Klokhuis uit de brand’. Bij deze loterij zijn prijzen te winnen, die beschikbaar worden gesteld door winkeliers van het Muntplein. Ook de inwendige mens wordt goed verzorgd op het Muntplein. Bij de oliebollenwagen zijn heerlijke winterse lekkernijen te koop en er wordt ook weer de hele dag gratis warme gluhwein geschonken.

De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur en natuurlijk zijn ook alle winkels zijn gewoon geopend. Op maandagavond 23 december wordt een extra koopavond gehouden en op maandag 24 december sluiten de winkels om 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk