Kerstmarkt Batau-Noord

Op 16 december wordt voor de eerste keer de Kerstmarkt Batau-Noord georganiseerd. Het klinkt ver weg maar er moet veel gebeuren. Kerstmarkt Batau-Noord is een nieuw initiatief voor creatieve duizendpoten die graag allerlei dingen zelf maken. Kom op de Kerstmarkt al die leuke spulletjes te koop aanbieden.

Het idee voor een kerstmarkt ontstond afgelopen winter in de lockdown toen de dagen korter werden en de behoefte aan iets gezelligs begon te kriebelen bij de vriendinnen Justine, Mariëtte en Marloes uit de wijk. Zij kwamen op het idee om deze kerstmarkt te organiseren waarbij uitsluitend handgemaakte producten verkocht mogen worden. De kerstmarkt vindt plaats rond bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide en zal duurt van 16.00 uur tot 20.00 uur. De entree is gratis.

Maar geen markt zonder verkopers, dus ben je creatief en maak je de mooiste dingen? Meld je dan vóór 1 november aan via het e-mailadres: kerstmarktbataunoord@gmail.com.

Ook komt de organisatie graag in contact met iemand die de bezoekers zou willen voorzien van de lekkerste versnaperingen in kerstsfeer. Mail ons voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk