Kerstkaarten doneeractie voor de Ingeborg Douwes stichting

De kerstperiode komt er weer aan! Als inwoner van Nieuwegein zet Machael de Leeuw zich in voor de Ingeborg Douwes Stichting. De Leeuw: ‘Deze stichting wil bereiken dat iedereen die direct te maken krijgt met kanker een beroep kan doen op psychosociale oncologische ondersteuning en zorg in Nederland. In een moeilijk proces met veel levensvragen en dilemma’s is emotionele steun onmisbaar. Niet alleen van naasten, maar ook vanuit de gezondheidszorg. Daarom wil de Ingeborg Douwes Stichting dat psychosociale zorg voor patiënten en naasten toegankelijk is.

Machael de Leeuw

Machael wil al een tijdje geen kerstkaarten meer ontvangen. Zijn kerstgedachte is dat hij de kosten voor het versturen van de kaarten om wil laten zetten in een donatie aan de Ingeborg Douwes Stichting. ‘Zo hoop ik de kans te vergroten op een toekomst waarin er steeds minder kanker zal zijn’ aldus de Leeuw.

Om te doneren heeft de Nieuwegeiner een kerstlink samengesteld, waarin drie opties te vinden zijn. U kunt een keuze maken die bij u past en via deze link kunt u lezen hoe alles in zijn werk gaat om het goede doel te ondersteunen. De Kerstactie is jaarlijks en loopt dit jaar nog tot en met 15 januari 2024. Een interview aanvragen met Machael kan hier.

Verdubbelen van de opbrengst
Machael is op zoek naar een bedrijf dat het eindbedrag van de opbrengst van de kerstkaarten actie wil verdubbelen. Als u het juist bedrijf bent die de Nieuwegeiner wil helpen of kent u een bedrijf die wil helpen? neem dan even contact op. Dat kan via: mail@agiftfromtheheart.com met cc naar mdl@agiftfromtheheart.com.

Machael: ‘Mijn wens is dat door dit bericht opnieuw mensen worden geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de Stichting en dat er meer aandacht komt van diverse media zodat het bericht een groter bereik krijgt’ daar werken wij graag aan mee Machael, aldus Martin Reijmerink van De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk