Kerstfeest op Jenaplanschool De Zuiderkroon

Afgelopen donderdag 22 december vanaf 17.30 uur was het een gezellige drukte op De Zuiderkroon aan de Graaf Dirklaan in de wijk Fokkesteeg. Alle leerlingen kwamen in het donker naar school voor een lekker kerstdiner. ‘Voor de kleintjes al een beleving op zich!’ aldus directeur Henk Spijker. Geen sneeuw dit jaar, maar door de Anton Pieck tekeningen waarmee de school was versierd, verkeerde iedereen al snel in kerstsferen.

Alle leerlingen en leraren zaten aan lange tafels in de hal en genoten van verschillende lekkere gerechten, die een aantal ouders had bereid. Tussen de gangen door werden kerstliedjes gezongen en trad een aantal kinderen op. Tijdens het opdienen van het dessert kwamen de ouders binnendruppelen, zodat zij ook nog even van de gezelligheid mee konden genieten. Gezamenlijk werd het kerstfeest afgesloten en ging iedereen moe maar voldoen naar huis. Klaar voor de kerstvakantie en het nieuwe jaar!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren