Kerstdiner voor inwoners groot succes

De Nieuwegeinse gemeenteraad heeft afgelopen vrijdagavond onder grote belangstelling een kerstdiner bereid voor inwoners van de stad. Diverse leden van de raad gingen met ondersteuning van de griffie aan de slag als personeel in het eenmalig tot restaurant omgetoverde buurtplein. Burgemeester Frans Backhuijs was als kok aanwezig.

Aan het diner verleenden meerdere commerciële partijen uit de detailhandel hun medewerking, waardoor de organiserende raadsleden geen beroep hoefden te doen op gemeentelijke middelen om drie heerlijke gangen te kunnen serveren. Jacqueline Verbeek, een van de raadsleden achter de organisatie van deze avond: “We mogen onze sponsoren heel dankbaar zijn voor het mogelijk maken van deze avond, in het bijzonder Hanos, dat voor veel geld heeft bijgedragen. We hebben een prachtige avond kunnen verzorgen voor onze inwoners.”

Aan het diner, dat plaatsvond in buurtplein De Componist, namen ruim vijftig Nieuwegeiners deel. Een van hen bedankte de organisatie zaterdag per mail: “Ik kan me niet herinneren ooit zo lekker en in zo’n fijne sfeer gegeten te hebben. Jullie kunnen er wat van!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk