Kerstconcert door het Nieuwegeins Kamerkoor

Zondagmiddag 14 december 2014 geeft het Nieuwegeins Kamerkoor een kerstconcert in de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg. In dit kerstconcert zijn natuurlijk de herkenbare traditionele liederen opgenomen, maar het koor heeft voor een deel van die liederen een verrassende bewerking door eigentijdse componisten gekozen. En afwisseling wordt verder geboden met de uitvoering van Engelse carols. Ze worden a capella en met orgelbegeleiding gezongen. Het hoofdwerk van het concert is het jubelende Magnificat van John Rutter.

De nieuwe dirigent Itamar Lapid heeft met het koor het afwisselende kerstprogramma ingestudeerd. Willeke Smits, de vorige dirigent, begeleidt het koor op het orgel; Arleen van Wijland, sopraan, zingt de solopartijen.

Meer over het programma vindt u op de website van het Nieuwegeins Kamerkoor. Het concert begint om 15.30 uur. Kaarten zijn te koop bij de koorleden of reservering via email bij reservering@nieuwegeinskamerkoor.nl tot en met 12 december ad € 13,50. Kaarten aan de zaal: € 15,00. Inclusief programmaboekje en thee / koffie in de pauze.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk