Kerstbomeninzameling

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari 2020 kerstbomen op in Nieuwegein. U kunt in het inzamelschema zien wanneer RMN langskomt. Het inzamelschema is te vinden op deze website of in de gratis RMN-app.

Aanbieden kerstboom
Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kluit, kruis, pot, bak of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2,5 meter hoog zijn. Kerstbomen groter dan de maximale lengte neemt RMN niet mee.

Laagbouw
Woont u in een laagbouwwoning, dan kunt u op de ophaaldag de kerstboom vóór 07.30 uur neerleggen op de plek waar u normaal gesproken de container (kliko) aanbiedt.

Hoogbouw
Als u gebruik maakt van een verzamelcontainer, dan kunt u de kerstboom op de ophaaldag vóór 07.30 uur op de stoep neerleggen op 5 meter afstand van de verzamelcontainer.

Alleen voor echte kerstbomen
RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient u zelf in te leveren bij het recyclestation. Voor het vervoeren van de overige bomen kunt u op afspraak een aanhangwagen lenen van het dichtstbijzijnde recyclingstation.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren