Kerstactiviteit Fokkesteeg

Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg houdt weer een leuke Kerstactiviteit. Door een oproep in de wijkkrant hebben zich weer genoeg vrijwilligers aangemeld om de dag te organiseren. Woensdagmiddag 21 december 2011 kunnen kinderen meedoen met de jaarlijkse kerstactiviteit in Fokkesteeg, een workshop Kerststukje maken en/of de Lampionnenoptocht. Het wordt gehouden in het buurtcentrum ’t Dok aan de Hoornseschans 101.

Zo kunnen geinteresseerden vanaf 16.00 uur meedoen met de Workshop Kerststukje maken. De kosten hiervoor zijn € 1,50. Om 17.30 uur start de Lampionnenoptocht. De kosten zijn € 2,00, dit is inclusief een lampionnenstokje, lampion en warme chocomel na afloop. Bij de Lampionnenoptocht is begeleiding van een volwassene gewenst voor kinderen jonger dan 8 jaar. Doe je met beide activiteiten mee, betaal je slechts € 3,00. Om 18.00 uur zullen de lichtjes worden ontstoken van de Kerstboom op het Rapenburgerplein. Voor de volwassenen is er glühwein of erwtensoep na afloop van de Lampionnenoptocht.

Opgave via mail naar wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com of via de groene brievenbussen bij C1000, de Schouw, Zuiderkroon aan de Graaf Dirklaan, of de Mauritsschool.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk