Katern

Kennismaken met Biodanza

Biodanza is het in beweging komen op de klanken van o.a. salsa, jazz, pop, klassieke, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. En hierdoor op een ongedwongen manier weer in contact komen met jezelf, de ander en de groep. Biodanza is een effectieve manier om in balans te komen. Biodanza is voor mensen die van muziek houden en zich willen (laten) bewegen, maar geen zin hebben om (dans)pasjes te leren. En voor iedereen die vitaal en gezond wil zijn en blijven en wil genieten en ontspannen.

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven. Het is een systeem van integratie en persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om voelen, ervaren, genieten en volledig in het hier en nu zijn.

Woensdag 2 september start het nieuwe Biodanzaseizoen. In september is er een kennismakingsactie: 4 lessen voor € 35,= of 5 lessen voor € 45,=.
Elke woensdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur in OBS De Schakel. Voor verdere informatie: info@dansbiodanza.nl of www.dansbiodanza.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren