KCN expositie: ‘aan Alles Komt een Eind’

Met een expositie onder de titel ‘aan Alles Komt een Eind’ nemen de leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) afscheid van hun vertrouwde galerie aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. Sterk tegenvallende bezoekersaantallen is voor hen aanleiding geweest de galerie medio december af te stoten. Toch willen ze voor de inwoners van Nieuwegein en omstreken nog één keer ‘vlammen’ en hen laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

Ondanks deze sluiting zullen de leden echter gewoon blijven doorgaan met hun passie: het maken van mooie werkencreaties, of het nu schilderijen zijn, beelden, keramiek, foto’s of andere uitingen van kunst. Ook in de toekomst zult u vast en zeker nog van hen horen en zullen hun werken nog in Nieuwegein en verre omstreken te zien zijn, alleen in een andere omgeving.

Deze expositie zal te zien zijn vanaf zaterdag 24 november tot en met zondag 9 december 2018. De galerie is open op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Op zaterdag 24 november om 16.00 uur zal de voorzitter van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Henk Satijn, deze laatste ledenexpositie openen.

 

One thought on “KCN expositie: ‘aan Alles Komt een Eind’

  1. Charel Menthen

    Hallo allemaal, Volgens berichten vernomen dat er een doorstart gaat plaatsvinden. Soms moet er een bezem schoon schip maken en de boel anders invullen. Hans langs deze weg veel succes met het doorstarten van K.C.N. Gr. Charel Menthen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren