Kayleigh Amelsbeek wint Publieksprijs

Kayleigh Amelsbeek uit Nieuwegein heeft de Publieksprijs gewonnen in de schrijverswedstrijd BoekGoud 2015. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse uitgeverij Boekscout YO! in Soest. Met haar boek ‘Tussen hemel en aarde – Between heaven and earth’ bleef Kayleigh haar 10 laatste mededingers voor en sleepte zo de hoofdprijs in de wacht.

Van 1 februari tot en met 7 maart was de stembus geopend en kon iedereen kiezen voor een van de tien boeken die door de jury waren genomineerd.

BoekGoud wordt uitgereikt in twee categorieën: de volwassenen en de jeugd. De laatste bestaat uit schrijvers die zijn ondergebracht bij Boekscout YO!, de enige uitgeverij voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar in Nederland. Kayleigh Amelsbeek won in deze categorie de Publieksprijs.

BoekGoud is een schrijverswedstrijd voor debuterende auteurs. Uitgeverij Boekscout is in Nederland en België verreweg de grootste specialist voor deze groep. In 2015 zijn ca 900 schrijvers bij deze uitgeverij ondergebracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk