Kater Rambo nog steeds vermist

Rambo is een 13 jaar oude gecastreerde kater. Hij is zwart met een witte vlek onder kin, wit befje, witte voetjes en is breed gebouwd. Rambo wordt aan de Bakenmonde in de wijk Lekboulevard gemist.

“Op vrijdagavond 22 april was Rambo aan het miauwen voor de deur dat hij naar buiten wilde zoals hij dat altijd doet. Het was een uur of 10 toen ik hem naar buiten liet, er was niks anders dan anders. Meestal komt hij binnen een half uur weer terug. Dan zit hij op het muurtje te wachten tot dat iemand hem naar binnen laat, maar dit was nu niet het geval. Ik heb nog een poosje gewacht met naar bed gaan totdat hij zou terugkomen. Toen Rambo rond middennacht nog niet terug kwam maakte ik mij toch wel een beetje zorgen. Ik heb nog een half uur gewacht en ben toen toch naar bed gegaan, in de veronderstelling dat hij de volgende ochtend wel terug zou zijn maar helaas… en tot nu toe nog steeds geen spoor van Rambo,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

Weet u meer over deze kat, hebt u hem gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk