Karosbrug binnenkort dicht vanwege sloop oude IZA gebouw

Het kantoorgebouw aan de Borgstede 1, beter bekend als het ‘IZA gebouw’ in de binnenstad van Nieuwegein, is klaar om gesloopt te worden. Sedert 23 september jl. zijn de voorbereidende werkzaamheden door aannemersbedrijf Oskam afgerond en zijn de buurtbewoners geïnformeerd over de werkzaamheden. Met ingang van maandag 7 oktober is de verkeerssituatie rondom het gebouw en het appartementencomplex Hagestede gewijzigd in verband met deze sloop en is Borgstede afgesloten voor alle verkeer.

Er kan tijdelijk geen gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen aan de Borgstede tussen Hagestede en het kantoorgebouw. Dat geldt ook voor de parkeerplaatsen aan de Borgstede aan de zijde van de A.C. Verhoefweg. Bewoners kunnen de auto parkeren op het grote parkeerterrein. Het kantoorgebouw wordt rondom voorzien van bouwhekken en de straat wordt ingericht als werkterrein. Er zullen containers en rijplaten worden geplaatst.

In verband met de veiligheid zal de Karosbrug over de A.C. Verhoefweg vanaf 21 oktober aanstaande tijdelijk afgesloten zijn. Volgens planning duren de werkzaamheden tot ongeveer 6 december 2019. De gemeente Nieuwegein doet haar best om de overlast te beperken.

Meer informatie over de werkzaamheden
Mocht u meer informatie willen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met projectleider Paul van Schaik. Hij is bereikbaar via telefoon: 030 607 1893 of per mail p.vanschaik@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren