Karin Masereeuw is de nieuwe stagemakelaar voor MaS

Begin het nieuwe schooljaar heeft het MaS, het Maatschappelijke Stage in Nieuwegein e.o. en een samenwerkingsverband van het VrijwilligersHuis Nieuwegein en stichting Pulse, een nieuwe stagemakelaar. Het is Karin Masereeuw. Zij zal zich inzetten voor zowel Nieuwegein, Vijfheerenlanden als IJsselstein. Aankomende periode zal zij zoveel mogelijk organisaties bezoeken.

De stagemakelaar kan o.a. helpen met het bedenken van leuke vacatures, u vertellen wat u kunt verwachten van jongeren tussen de 14 en 16 jaar en hoe u daarmee om kunt gaan. ook kan Karin u meer vertellen wat de meerwaarde voor uw organisatie kan zijn om MaSstages aan te bieden binnen uw organisatie. Eind dit jaar zullen weer de zogeheten MaSmiddagen van het Anna van Rijncollege gehouden worden. Op deze dagen kunt u als organisatie een klus aanbieden waarvoor u twee of meerdere leerlingen kunt gebruiken.

Met de start van het nieuwe schooljaar is het MaS ook gestart met een nieuwe vacaturebank (MaSbank). U kunt uw organisatie registreren via deze nieuwe website: www.metdemasuitdeklas.nl.

Meer informatie over het MaS
U kunt als organisatie of bedrijf altijd rechtstreeks contact opnemen met Karin Masereeuw via het e-mailadres: mas@metdemasuitdeklas.nl of via de telefoon 06-22 30 73 83. Zij zal voor u de stage extra onder de aandacht brengen bij de scholen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren