Kantoorpand aan de Binnenwal in Nieuwegein verkocht

Annexum heeft het kantoorpand aan de Binnenwal in Nieuwegein verkocht. Naast het pand in Nieuwegein is ook een pand aan de Burgemeestersrand in Delft, Gooimeer in Naarden en De Brauwweg in Schiedam verkocht. De kantoorvilla’s en overige panden zijn onderdeel van kantoorfondsen van Annexum. In totaal betreft het een omvang van ca. 12.500 m² vvo.

Het pand aan de Binnenwal in Nieuwegein

Vastgoed Fundament Fonds
De panden in Naarden, Nieuwegein en Schiedam zijn onderdeel van het Vastgoed Fundament Fonds van Annexum. In dit fonds is besloten het vastgoed te verkopen en vereffening van het fonds voor te bereiden.

Het pand in Schiedam is aangekocht door JOVI Investments Events & Business Company II BV die het gebouw, een kantoor van ca 6.070 m² vvo met een bedrijfshal van ca. 616 m² vvo, als een beleggingsobject heeft aangekocht. Het betreft een single tenant gebouw met ruime parkeergelegenheid. JNW Makelaars-Taxateurs begeleidde deze verkoop namens koper.

De panden in Naarden (ca. 1.550 m² vvo) en Nieuwegein (ca. 2.300 m² vvo) zijn aangekocht door een particuliere belegger die voornemens is het huidige gebruik van het gemengde object in Naarden en kantoorgebouw in Nieuwegein voort te zetten en verder te optimaliseren.

Marmerveste
Het pand in Delft is aangekocht door dezelfde particuliere belegger als de panden in Naarden en Nieuwegein. Het betreffen drie kleinschalige, volledige verhuurde kantoorvilla’s met een totale metrage van in totaal ca. 2.550 m² vvo. Bij het pand horen ca. 58 parkeerplaatsen. In het kantoorfonds Marmerveste is besloten het vastgoed te verkopen. Voor het object in Utrecht aan de Radonweg 1-10 / Reactorweg 9-9a wordt nog een koper gezocht.

One thought on “Kantoorpand aan de Binnenwal in Nieuwegein verkocht

  1. rob

    En ja hoor, daar komen weer een paar nieuwe onbetaalbare appartementen aan.
    let op mijn woorden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren