Kampioensduik Tennisvereniging Rijnhuyse

Zondag 3 juni jl. sprongen weer diverse kampioensteams van Tennisvereniging Rijnhuyse van de Rijnhuizerbrug (fiets- en voetgangersbrug) af. Sinds de oprichting van de tennisclub, die volgend jaar overigens het 50-jarig jubileum viert, is de kampioensduik een goede traditie. Bij kouder weer is er natuurlijk minder animo, maar het mooie weer van deze laatste speeldag in de voorjaarscompetitie nodigde zeker uit tot een sprong in het water.

Alle kampioensteams, van jong tot oud, worden na de huldiging en voor de afsluitende barbecue op de club uitgenodigd om van de brug te springen en menigeen geeft er gehoor aan. Dit jaar zijn 7 teams kampioen geworden (verspreid over alle niveaus en alle speeldagen).

Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen bij Wijnfort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen, heeft 7 smashcourtbanen en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste tennisclub van Nieuwegein. De club heeft zo’n 625 leden en geen wachtlijst voor nieuwe leden.

One thought on “Kampioensduik Tennisvereniging Rijnhuyse

  1. H.van der Weijden

    Is er dispensatie verleend om daar van de brug te duiken? Er is daar een groot bord waarop staat aangegeven dat aldaar niet mag worden gezwommen en gedoken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!