Kamermuziekconcert met Duo Soprarpa in de Dorpskerk Jutphaas

Op zondag 9 februari is er in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg in Nieuwegein (Jutphaas) een kamermuziek met sopraan en harp. Het concert wordt gegeven door Duo Soprarpa, een duo bestaande uit sopraan en harp. De sopraan is Donij van Doorn.

Van Doorn studeerde aan het conservatorium in Maastricht en heeft solorollen gezongen in opera’s en oratoria. Tegenwoordig is ze vooral bekend als sopraan solist bij André Rieu, met wie ze over de hele wereld concerten heeft gegeven. De harpist, Bob Heuvelmans studeerde aan de conservatoria van Maastricht, Gent en Oslo. Hij speelde in verschillende orkesten in Nederland en België en is tegenwoordig harpist en zanger in het koor en orkest bij André Rieu.

Op het programma staan liederen voor sopraan en harp die zijn als een muzikale reis door Europa zijn samengesteld. Franse melodieën, nostalgische verhalen uit Venetië, exotische klanken uit Griekenland, liefdesliedjes uit Duitsland en ingetogen maar emotionele liederen uit Engeland.

Het concert begint om 16.00 uur. De entree is € 10,00. Kaartverkoop aan de kassa.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren