Kamermuziekconcert in de Dorpskerk in Jutphaas

Op zondag 11 februari is er in de Dorpskerk (Nedereindseweg Jutphaas) in Nieuwegein een kamermuziekconcert. Op het programma staan o.a. de concerten voor twee klavecimbels en strijkers van Johann Sebastian Bach, muziek die in Nederland weinig live wordt uitgevoerd. Daarnaast klinkt er andere muziek van Johann Sebastian Bach en zijn achterneef Johann Bernhard.

Het concert wordt uitgevoerd door een strijkersensemble van professionele musici die spelen of gespeeld hebben in de grote Nederlandse orkesten (Eveline Trap en Annoesjka Cabo (viool), Amerentia van der Kooij (altviool) en Frederike Maus (cello)). De beide klavecimbels worden bespeeld door Willeke Smits en Arno van Wijk.

De recent verbouwde Dorpskerk is door ambiance en akoestiek bij uitstek geschikt voor het uitvoeren deze muziek. Het concert begint om 16.00 uur, entree is € 5,00. Kaartverkoop aan de kassa.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren