Kamerkoor zoekt bassen en een lage alt

Het Nieuwegeins Kamerkoor is op zoek naar nieuwe leden. Er is momenteel plaats voor twee bassen en een lage alt. We zoeken zangers/zangeressen die enige koorervaring hebben.

Zingen in het Nieuwegeins Kamerkoor betekent bezig zijn met klassieke muziek uit vele eeuwen en culturen. Het repertoire van het Nieuwegeins Kamerkoor bestaat uit meerstemmige (meestal 4, maar vaak ook 5- tot 8-stemmige) muziek van de middeleeuwen tot en met de 20e eeuw. We geven regelmatig concerten waarvoor we solisten uitnodigen en waarbij we gebruik maken van muzikale begeleiding van bijv. orgel, piano, strijkersensembles.

Zingen in het Nieuwegeins Kamerkoor is vooral enthousiast muziek maken in een tamelijk kleine kring van mensen (20 zangers en zangeressen), die zich door de liefde voor muziek verbonden voelen. Er wordt iedere week in Theater & Kunstcentrum ‘De Kom’ gerepeteerd en wel op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur. Na een telefonische afspraak kunt u kennis komen maken met het Nieuwegeins Kamerkoor op een repetitieavond door te luisteren, mee te zingen etc. Kijk voor meer informatie op de website van het Nieuwegeins Kamerkoor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk