Kaartverkoop Nieuwegein Awards van start

Maandag 4 januari om 12.00 uur begint de kaartverkoop voor Nieuwegein Awards 2016. Via de website van Nieuwegein Awards kunnen toegangsbewijzen worden aangeschaft voor de Awards-uitreiking en voor de Awards-uitreiking inclusief de Afterparty.

De toegangsbewijzen voor de Awards-uitreiking kosten € 5,- per persoon. Zij geven vanaf 20.00 uur toegang tot het feestelijke en afwisselende programma waarin de onderscheidingen op het gebied van sport, vrijwilligerswerk, duurzaamheid, kunst en cultuur, politiek, ondernemerschap en evenementen worden uitgereikt. Bovendien wordt de Nieuwegeiner van 2015 bekend gemaakt. Wie ook de gezellige After-party wil bezoeken kan voor € 27,50 een toegangsbewijs Awards-uitreiking + After-party aanschaffen. Dit toegangsbewijs is inclusief alle drankjes en hapjes. Dit jaar weet de organisatie zich weer verzekerd van de medewerking van de succesvolle entertainmentband Sonny’s Inc welke garant staat voor een geweldige avond muziek. Wie tijdens de After-party een wat rustiger entourage zoekt kan terecht in de sfeervol ingerichte loungeruimte.

Nieuwegein Awards biedt haar gasten dit jaar een nieuwe dienst in de vorm van een taxi-service. Tegen een gereduceerd tarief kan men zich na afloop van het evenement vanaf de deur van Merwestein naar huis laten rijden, in of buiten Nieuwegein. Parkeren zal bij Merwestein overigens gratis zijn op 13 februari.

Toegangsbewijzen kunnen worden aangeschaft via de website van Nieuwegein Awards via de blauwe buttons “Bestellen”. U wordt dan rechtstreeks doorgeleid naar de externe bestelsite. Op de bestelsite vindt u ook de informatie over de taxiservice. Na het afrekenen via IDeal print u zelf uw toegangsbewijzen uit. Deze geven u op 13 februari toegang tot Nieuwegein Awards 2016 in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Meer informatie, de wijze van bestellen en de voorwaarden kunt u vinden op de website van Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk