Kaarslicht ook bij Woonzorgcentrum Vreeswijk

Dit jaar doet zorglocatie Vreeswijk van Zorgspectrum weer mee met Vreeswijk bij Kaarslicht. De bewoners en ouderen uit de buurt kijken er nu al naar uit. Veel cliënten van het woonzorgcentrum komen uit het voormalige schippersdorp en vinden het fijn dat Vreeswijk bij Kaarslicht ook in hun huidige woonlocatie gevierd wordt. Op de dijk bij de ingang van het zorgcentrum, Lekboulevard 10, tegenover het voetveer staat een tent met heerlijke hapjes, oliebollen, appelbeignets, glühwein en warme chocolade melk.

Vrijwilligers zorgen voor brandende kaarsjes langs de weg naar het Veerpontje en de jachthaven”De Lek” heeft ook toegezegd om de steigers in de kaarsjes te zetten. De opbrengst van de verkoop van het eten en drinken gaat naar een leuke activiteit voor de bewoners van locatie Vreeswijk. Er zullen ook weer verschillende koren optreden in het woonzorgcentrum. Cliënten kunnen op de eerste rij genieten, maar ook passanten zijn van harte welkom even op de achtergrond te komen luisteren.

Vrijwilligers zijn al druk bezig om de potjes op orde te brengen. Het zal ook deze keer weer een fantastische “warme” avond worden. Al enkele jaren werkt het zorgcentrum Vreeswijk nauw samen met Comité Vreeswijk bij Kaarslicht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren