Jutphasebrug korte tijd afgesloten vanwege ongeluk

Vanwege een ongeluk tussen drie personenauto’s is de Jutphasebrug vanmiddag enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Alleen het busvervoer mocht over de brug richting. Het overige verkeer richting Nieuwegein werd omgeleid via de A12 en de A.C. Verhoefweg.

De aanrijding vond plaats even voor 13.00 uur. De schade aan de voertuigen was zo groot dat zij zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Niemand raakte gewond. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De Jutphasebrug staat bekend als een gevaarlijke doorgang van Nieuwegein naar Utrecht en vice versa. De brug is smal en de voertuigen gaan vaak over de weghelft voor het andere verkeer. Her vermoeden bestaat dat ook zo dit ongeluk is gebeurd. Rond 14.15 uur is de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren