Juni een spannende maand in de bibliotheek

Drie bekende auteurs en samen speuren naar een moordenaar met het online moordspel dat gespeeld kan worden op de website van de Tweedeverdieping. Dat en meer staat Nieuwegeiners in de bieb te wachten in de ‘Maand van het Spannende Boek’.

De bibliotheek start met een Meet & Read met Judith Visser op 19 juni (16.00 – 17.30). Visser schrijft thrillers voor ‘young adults’ en volwassenen en belooft ‘lezen spannend te maken’. In juni komt de film Stuk uit, gebaseerd op haar gelijknamige boek. Wat vindt zij van de verfilming?

Als tweede is Corine Hartman te gast. In april verscheen haar boek Zielloos. ‘Hard, rauw en snel’, concludeerde thrillersite Crimezone. Op 24 juni (20.00 – 22.00) krijgen Nieuwegeiners in het schrijverscafé de kans om haar over haar werk te ondervragen.

Ook de Nieuwegeinse Els Kerkhoven komt naar de bieb. In juni verschijnt haar nieuwe thriller, Weekend Terschelling. Op 26 juni, begin 20.00 uur) komt ze op Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1. Kerkhoven vertelt er kleurrijk over hoe het haar gelukt is om een succesvol schrijfster te worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk