Jumbo opent op woensdag 5 december op winkelcentrum Galecop

Jumbo opent op woensdag 5 december om 09.00 uur de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel in het winkelcentrum Galecop in Nieuwegein. De EMTÉ supermarkt in winkelcentrum Galecop sluit zaterdag 17 november tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 5 december verder te gaan als Jumbo winkel.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25,- euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 december). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Albert Vrijs is trots op de vernieuwde winkel: “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo-geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu bijna 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren