Jumbo De Gaarde Nieuwegein steunt Feest Maal 50 van Stichting Eet Mee

Om te vieren dat Nieuwegein 50 jaar bestaat organiseert Stichting Eet Mee in het weekend van 17, 18 en 19 september Feest Maal 50. Op 50 adressen, bij mensen thuis, ondernemingen of maatschappelijke organisaties vinden gezellige feestetentjes plaats. Je kunt als deelnemer zelf iets lekkers koken voor gasten of als gast ergens aanschuiven. Eet mee maakt graag een fijne verrassingsmatch met gasten voor een eetadres. Je kunt ook zelf gasten uitnodigen omdat je hen beter wilt leren kennen. Feest Maal 50 is een leuke manier om plaatsgenoten beter te leren kennen en ook om samen even stil te staan bij 50 jaar Nieuwegein. En voor wie een etentje thuis nog geen prettig idee vindt, zijn er ook gezellige video-etentjes.

Op de foto: Raymon van Hal van Jumbo overhandigt cheque aan Annelies Kastein, directeur van Eet Mee

Raymon van Hal, locatiemanager van Jumbo De Gaarde in Nieuwegein raakte geïnspireerd door Feest Maal 50 en steunt het initiatief met een waardecheque van 500 euro. De eerste 50 personen die zich bij Eet Mee aanmelden voor een etentje tijdens Feest Maal 50 ontvangen een waardebon t.w.v. 10 euro die zij kunnen besteden bij Jumbo De Gaarde.

Annelies Kastein, Directeur Stichting Eet Mee: “We zijn erg blij dat Jumbo op deze positieve manier bijdraagt aan Feest Maal 50 en daarmee aan meer verbinding in de stad Nieuwegein.”

Meer informatie en aanmelden
Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor Feest Maal 50? Of wil je meer weten over dit weekend vol feestelijke etentjes? Neem dan contact op met Mirjam de Reuver via cnieuwegein@eetmee.nl of 06-30203417.

Over Stichting Eet Mee
Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen te eten. Al ruim tien jaar brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek. Zo ontstonden er in de regio Utrecht al meer dan 10.000 matches. Tijdens de etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, gezinnen, mensen die hier geboren en getogen zijn, mensen met een vluchtelingachtergrond. De mix maakt het juist zo leuk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren