Katern

Julia van der Toorn bij awardsuitreiking

Voice of Holland winnares Julia van der Toorn zal een dertig minuten durend optreden verzorgen tijdens de uitreiking van de Nieuwegein Awards op 1 februari a.s. De organisatie van de Nieuwegein Awards is buitengewoon trots dat zij de zangeres heeft kunnen vastleggen. Julia van der Toorn heeft met haar optredens bij The Voice of Holland erg veel indruk gemaakt en is inmiddels enorm populair onder een breed publiek. Van der Toorn had een week na haar optreden in The voice of Holland een nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top 100, met haar vertolking van ‘Oops!… I Did It Again’. In de Nederlandse Top 40 kwam de single binnen op nummer 26. Aankomende vrijdag komt haar eerste cd uit.

Tijdens de feestelijke awards-uitreiking zal ook de Nieuwegeinse zangeres Sharon de Wildt en de via Holland’s Got Talent bekend geworden Martial Arts Stunts Crew “The 4 Horsemen” optredens gaan verzorgen. De 17-jarige Sharon de Wildt won eerder dit jaar het plaatselijke “City’s Got Talent” en gaf al verscheidene optredens, waaronder in het Nieuwegeinse “Glazen Huis” bij Radio OnAir.

“The 4 Horsemen” bestaat uit de vier Eindhovense vrienden Geoffrey, Kelian, Jeffrey en Gor. Hun spectaculaire en unieke optreden in de voorrondes van Holland’s Got Talent leverde hen direct een gouden ticket op voor de live-shows. De jury noemde hun act“meesterlijk, krankzinnig en ongekend en opvallend door de perfect getimde uitvoering.”

De ervaren Nieuwegeinse Dj’s Pedro en Frans zullen tijdens de after-party voor swingende een geweldige sfeer gaan zorgen. Dj Pedro: “Wij hebben er zin in en zijn klaar voor zaterdag 1 februari. We gaan knallen.” De Nieuwegein Awards zullen door De Digitale Stad Nieuwegein op 1 februari aanstaande live op internet uitgezonden worden. De uitzending, die u hier kunt volgen,. begint om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk