Katern

Jubileumeditie Open Jeugdtoernooi tennisvereniging Rijnhuyse

Van 16 t/m 25 maart vindt de 10e editie van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi van tennisvereniging Rijnhuyse plaats. En omdat het een jubileumeditie is, is deelname aan een tweede onderdeel gratis. Al 10 jaar lang wordt het open jeugdtoernooi van Rijnhuyse in maart gespeeld en heeft het bewezen, dat de regio heeft aan een goed jeugdtoernooi. Het toernooi is bestemd voor kinderen tussen de 8-17 jaar (tenniskids Groen) en deelnemers komen van Woerden tot Veenendaal en van Hilversum tot Culemborg en soms nog van ver daarbuiten. Vaak nemen ook hele gezinnen aan het toernooi deel.

Op woensdagmiddag 21 maart is er voor rood/oranje kinderen een tennisevent; hiervoor kan je via tenniskids.nl inschrijven. Omdat het een jubileumeditie is, is niet alleen het 2e onderdeel gratis, maar organiseert Rijnhuyse op zaterdag 24 maart een prestatieclinic voor de deelnemers en is er op de finaledag een gratis lunch. In totaal zijn er 20 categorieën en jeugdtennissers kunnen zich via www.toernooi.nl al inschrijven voor het toernooi. De inschrijving sluit 4 maart 2018.

Gouden Racket
10 Jaar geleden heette het toernooi nog “’t Dooiertje”, vernoemd naar het geelgekleurde jeugdkatern in het toenmalige clubblad van Rijnhuyse. Maar sinds een aantal jaren is Kapsalon Van Doorn naamgever van het toernooi. Het thema van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi is, hoe kan het ook anders, feest. Feestje voor de club, feestje voor de deelnemers.

Alle deelnemers krijgen bij hun eerste aanmelding een tas vol verrassingen; een traditie die Rijnhuyse ook al 10 jaar in ere houdt. En dan is er natuurlijk nog het Gouden Racket (door Grondijs Schilderwerken belegd met echt bladgoud) voor de meest opvallende (sportieve / pechvogel/opvallende) deelnemer van het toernooi.

Het Gouden Racket

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren