Jubileumconcert Nieuwegeins Kamerkoor

Het Nieuwegeins kamerkoor viert feest ter gelegenheid van haar 35-jarig bestaan. Op het programma staat muziek van Hendrik Andriessen, die dit jaar 125 zou zijn geworden, en van Albert de Klerk, die 100 jaar geleden geboren werd. Ook komen composities van leerling Jan Mul en zoon Jurriaan Andriessen alias Leslie Cool aan bod. Het programma is afwisselend en gevarieerd, van serieus tot vrolijk en grappig, van religieus tot seculier, met korte en langere stukken, met orgelbegeleiding en a capella.

Dit jubileumconcert wordt het eerste concert onder leiding van dirigent Frank Hilberink. Ter afwisseling van het koor zingt sopraan Titia van Heyst enkele liederen van dezelfde componisten. Bas Westerhof begeleidt koor en solist op het orgel.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 19 februari 2017 om 15.00 uur in de Nicolaaskerk in Nieuwegein aan de Utrechtsestraatweg 8. Toegangskaarten kosten € 13,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kerk (kinderen € 6,75/€ 7,50 en houders van de Nieuwegeinpas € 10,00). Kaarten zijn ook te bestellen via de website van het Nieuwegeins Kamerkoor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk